Offerte Storing
A+++
14kW

De Omnia M lucht-water-warmtepompen maken gebruik van ecologisch R32-gas, dit gas heeft een lagere milieu-impact dan R314. Verder voldoet de Omnia M aan de behoeften om te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. De Omnia M is geschikt voor kleine en middelgrote woningen tot commerciële gebouwen.

Alle units zijn geschikt voor een buitenopstelling en omdat ze water tot 65 °C kunnen produceren, zijn ze geschikt om te verwarmen via straling (ventilator convectoren en radiatoren), maar ook voor de indirecte productie van sanitair warm water via een externe boiler of wisselaar.

De units kenmerken zich door het gebruik van een DC inverter compressor die het geleverde vermogen moduleert waardoor u minder energie gebruikt. 

Hybride opstelling

OMNIA M 3.2 kan worden gecombineerd en geïntegreerd met bijna elke Cv-ketel in de markt (hybride opstelling). Het controlesysteem van het apparaat meet met behulp van de buitentemperatuur welke van de apparaten te allen tijde de beste efficiëntie voor verwarming en/of sanitair warm water levert. Hierop zal het controle systeem de meest efficiënte unit kiezen en gebruiken voor het leveren van sanitair warm water en het verwarmen van uw huis.

 

Combinatie met warmtepompboiler

De combinatie Omnia M warmtepomp met de Egea LT/HT warmtepompboiler is de meest duurzame manier om van het gas af te gaan.

Door de combinatie hoeven we de Omnia M warmtepomp niet in te zetten om sanitair water op te warmen. Concreet betekent dit dat de (Omnia m) warmtepomp tussen april en oktober in 75% van de tijd NIET in bedrijf komt! 

Lees meer

Bestel samen met

Niet verplicht, wel handig

Prijs op aanvraag

 Offerte aanvragen
  • Binnen 14 dagen gemonteerd

Specificaties

Artikelnummer6741014
MerkFerroli
Label A+++
Netto afmetingen (BxHxD): 1385 x 945 x 482 mm
Type compressor Twin Rotary DC
Vermogen 14kW

Downloads

Brochure