Algemene voorwaarden

Versie: 1.1
Laatst bijgewerkt: 12-07-2023


Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webshop van Dijkstra Verwarming. Door gebruik te maken van onze webshop stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Bestellingen en Betalingen

1. Bestellingen kunnen worden geplaatst via de webshop van Dijkstra Verwarming. Alle prijzen worden vermeld in euro's, inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

2. Betalingen dienen te worden voldaan op het moment van de bestelling. Dijkstra Verwarming accepteert betalingen via de aangeboden betaalmethoden op de webshop, zoals iDEAL, PIN, of andere geaccepteerde betaalmethoden.

Verzending en Levering

1. Dijkstra Verwarming streeft ernaar om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld bij de producten in de webshop.

2. Dijkstra Verwarming is niet aansprakelijk voor vertragingen of problemen veroorzaakt door externe verzendpartners of overmachtssituaties.

Retourbeleid

1. Klanten hebben het recht om producten binnen een redelijke termijn na ontvangst te retourneren, conform het wettelijke herroepingsrecht. Neem contact op met Dijkstra Verwarming voor instructies en het retouradres.

2. Geretourneerde producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. De klant is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van retourzendingen, tenzij anders overeengekomen.

Garantie

1. Dijkstra Verwarming staat garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van de verkochte producten gedurende de wettelijke garantieperiode.

2. Defecte producten die binnen de garantieperiode vallen, worden gerepareerd of vervangen, naar keuze van Dijkstra Verwarming.

Aansprakelijkheid

1. Dijkstra Verwarming is niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de gekochte producten of het gebruik van de webshop, tenzij dit wettelijk niet kan worden uitgesloten.

2. De totale aansprakelijkheid van Dijkstra Verwarming voor directe schade is beperkt tot het bedrag van de betreffende bestelling.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van de webshop, zoals teksten, afbeeldingen en logo's, zijn eigendom van Dijkstra Verwarming en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Wijzigingen en Rechtskeuze

Dijkstra Verwarming behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. In geval van geschillen zijn de Nederlandse wetgeving en de bevoegde Nederlandse rechtbank van toepassing.

Vragen over onze algemene voorwaarden?

We snappen dat sommige termen en punten verwarrend kunnen zijn. Bij Dijkstra Verwarming staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

 Neem contact op