Over ons

Bij Dijkstra Verwarming hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige verwarmingsoplossingen aan onze klanten. Met jarenlange ervaring in de branche streven we ernaar om comfortabele en energiezuinige oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons bedrijf is opgericht met als doel om betrouwbare en duurzame verwarmingsproducten aan te bieden die zorgen voor een aangename leef- en werkomgeving. We begrijpen dat verwarming een essentieel onderdeel is van het dagelijks leven, en daarom streven we ernaar om producten van topkwaliteit te leveren die zorgen voor comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Bij Dijkstra Verwarming geloven we sterk in het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Ons team van deskundige professionals staat klaar om te helpen bij het vinden van de juiste verwarmingsoplossing die past bij de specifieke behoeften en budgetten van onze klanten. We luisteren naar uw wensen, adviseren op basis van onze expertise en zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en klanttevredenheid. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe verwarmingsinstallatie, onderhoud en reparatie van uw bestaande systeem of professioneel advies, wij staan voor u klaar.

Bij Dijkstra Verwarming combineren we technische kennis, kwaliteitsproducten en persoonlijke service om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een efficiënte en comfortabele verwarmingservaring.

Uw nieuwe verwarmingsinstallatie: 
kopen, leasen of huren, altijd met vrijblijvend advies bij u thuis!

Bij Dijkstra Verwarming vindt u niet alleen de beste geteste, de beste koop en de meest verkochte CV-ketels, maar ook warmtepompen en zonneboilers. Laat ons u adviseren over welke duurzame verwarmingsinstallatie het beste bij u past. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en de beste service!

Lees meer Neem contact op