Retourneren

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en proberen daarom retourzendingen zoveel mogelijk te voorkomen. Neemt u bij twijfel over een product gerust contact op voor advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kunnen wij het aantal retourzendingen zo laag mogelijk houden.

Zichttermijn & Retourregels

U hebt voor standaard artikelen het recht om binnen 30 dagen een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen zoals u dit ook in een winkel doet. Eventuele gebruik schade zal in mindering gebracht worden op het retourbedrag.

Artikelen waarop het herroepingsrecht van toepassing is kunt u als volgt retourneren:

  • Geef binnen 30 dagen na ontvangst een retouropdracht via mail of telefoon.
  • Stuur het artikel binnen 30 dagen na retouropdracht retour volgens ontvangen instructie.
  • Stuur het artikel retour met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verpakking voorzichtig te openen zodat deze opnieuw gebruikt kan worden als een retour wenselijk is.
  • Verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan dan storten wij dit bedrag, binnen 14 dagen na verwerking van het retour, terug op uw rekening.

Nogsteeds vragen over het retourneren van uw producten?

Bij Dijkstra Verwarming staan we voor u klaar. U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, via de mail en zelfs via whatsapp. 
All contactinformatie is te vinden op de contactpagina.

 Bekijk contactpagina