Klachten

Bij Dijkstra Verwarming vinden we het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen en een uitstekende service te bieden. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop u mogelijk niet tevreden bent met onze dienstverlening of een geleverd pakket. We willen u verzekeren dat we uw klachten serieus nemen en graag willen helpen om tot een oplossing te komen.

We vragen u vriendelijk om uw klacht schriftelijk op te sturen naar: info@dijkstraverwarming.nl.
Probeer tijdens het schrijven van uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven wat het probleem is, zodat we het beter kunnen begrijpen en een passende oplossing kunnen vinden.

Ons klantenserviceteam zal uw klacht zorgvuldig beoordelen en u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren, maar soms kan het iets langer duren als we meer informatie nodig hebben of als het om een complexere kwestie gaat. We vragen om uw begrip en geduld tijdens dit proces.

We willen benadrukken dat we uw feedback zeer op prijs stellen. Het stelt ons in staat om onze service continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen. We nemen alle klachten serieus en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat ze naar tevredenheid worden opgelost.

We danken u voor uw vertrouwen in Dijkstra Verwarming en hopen dat we uw klacht snel kunnen afhandelen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Klachten over een product of service?

Jammer om te horen, we doen bij Dijkstra Verwarming altijd ons best om de beste service te leveren. Aarzel dus niet om ons uw klacht toe te sturen. Zo kunnen wij onze service doorontwikkelen.

Direct een mail verzenden