Offerte Storing

Gratis Honeywell rookmelder XS100 | 3 Pack bij de eerste 100 bestellingen met CV-ketel

Datum: 6-2-2024

Om de lancering van onze gloednieuwe website en de spannende toevoeging van de Storingscode Checker voor CV-Ketels te vieren, hebben we een exclusieve actie voor onze gewaardeerde klanten bedacht. De eerste 100 bestellingen van een cv-ketel via onze website ontvangen een gratis Honeywell Rookmelder XS100 | 3 Pack als cadeau!

Veiligheid staat voorop, en met de Honeywell Rookmelder XS100 ben je verzekerd van hoogwaardige brandbeveiliging voor jouw huis. Dit geavanceerde rookmeldersysteem biedt betrouwbare detectie van rook en vroegtijdige waarschuwing bij mogelijke brandgevaren. Met de installatie van dit 3-pack rookmelders, kun je essentiële ruimtes in je woning veiligstellen en gemoedsrust bereiken voor jou en je dierbaren.

Hoe kun je profiteren van deze actie:

  1. Plaats een bestelling voor een cv-ketel via onze nieuwe website.
  2. Zorg ervoor dat je bij de eerste 100 bestellingen hoort.
  3. Ontvang een gratis Honeywell Rookmelder XS100 | 3 Pack bij jouw bestelling.

Dit is het perfecte moment om niet alleen te investeren in de verwarmingsbehoeften van jouw huis, maar ook om te zorgen voor een veilige omgeving. De combinatie van een nieuwe cv-ketel en een geavanceerd rookmeldersysteem zal jouw huis voorzien van comfort en bescherming, alles dankzij deze speciale actie.

Wacht niet te lang, want deze actie is slechts geldig voor de eerste 100 bestellingen. Profiteer vandaag nog van deze unieke kans om jouw huis te upgraden en te beveiligen!