Offerte Storing

Koop of huur de beste CV-ketel voor de laagste prijs!


Bij Dijkstra Warmtetechniek bent u aan het juiste adres voor het kopen of huren van de beste CV-ketel voor de laagste all-in prijs. Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor elke woning en elk budget. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

Offerte aanvragenCV ketel kopen of huren

 

Welkom bij Dijkstra Verwarming!

 Wij zijn gespecialiseerd in warmte- en installatietechniek en bieden oplossingen op het gebied van CV ketels, zonneboilers en warmtepompen. Bij ons kunt u terecht voor zowel het kopen als huren van deze producten, tegen de laagste all-in prijs. Ook voor onderhoudscontracten en storingen zijn wij 24/7 bereikbaar, zonder voorrijkosten in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze ervaren adviseurs komen graag bij u thuis voor een passend advies en we bieden tevens een ruim assortiment aan merken, waaronder Honeywell, Atag, Intergas en Bosch. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Lees meer

Advies nodig?

Bij Dijkstra Verwarming vindt u niet alleen de beste geteste, de beste koop en de meest verkochte CV-ketels, maar ook warmtepompen en zonneboilers.

Laat ons u adviseren over welke duurzame verwarmingsinstallatie het beste bij u past. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en de beste service!

Offerte aanvragenCV ketel kopen of huren

Onze merken