Huren

CV-ketel huren inclusief een standaard installatie

Een cv-ketel huren is gebaseerd op een standaard installatie. De standaard installatie kosten zijn inbegrepen, enkel de rookgas afvoer dient u via een factuur te betalen, de kosten hier van bedragen € 160,-

Inclusief een nieuwe Honeywell thermostaat

Bij een cv-ketel huren hoort een nieuwe thermostaat. Je wilt immers zeker zijn van jarenlang genieten van warmte en comfort. Daarom vervangen wij standaard je oude thermostaat voor een Honeywell Round. Deze fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig en snel te bedienen.

Bekijk alle CV-ketels

Onderhoud zit inbegrepen bij de huurprijs

Bij cv-ketel huren is het cv-ketel onderhoud altijd inclusief. Wij voeren het onderhoud uit volgens de onderhoudsinstructie van de betreffende fabrikant . De eerste onderhoudsbeurt vindt plaats na 2 jaar. Mochten er onderdelen worden vervangen, dan zit dat in de prijs, evenals het arbeidsloon en de voorrijkosten. Je hoef zelf dus niets te doen. Wij zorgen dat de onderhoudsbeurten op tijd plaats vinden en er een afspraak wordt gemaakt.

24/7 CV-ketel service

Behalve onderhoud biedt het service abonnement ook de service die je mag verwachten. Dus mocht je tijdens de huurperiode te maken krijgen met een cv-ketel storing, dan is Dijkstra verwarming 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar op het algemene nummer 0512-843807. Wij zorgen er voor dat je binnen 24 uur weer kunt genieten van warmte en comfort.

 

U huurt bij ons al een CV Ketel vanaf €31,00 per maand!*

* Termijnen en prijzen verschillen per product.

Wil u nog meer weten over het huren van een CV ketel?

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerd advies over de huuropties voor CV-ketels. Aarzel niet, bel of mail ons nu en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het kan zijn om een CV-ketel te huren.

Neem contact op

Geen verborgen kosten

Dijkstra verwarming werkt 100% transparant. Er zitten dus geen kleine letters in de overeenkomst. De cv-ketel huur je voor een periode van 12 jaar. Na 2 jaar kun je het huurcontract boetevrij afkopen. Je betaalt dan de koopprijs (zonder acties) ten tijde van de installatie van je cv-ketel minus de jaarlijkse afschrijving met 1/12 plus € 150,- administratiekosten.

Voorbeeld: je besluit na 8 jaar het huurcontract van € 23,- per maand af te kopen, dan geeft dat de volgende som: koopprijs € 1.200,- minus (8x € 100,-) plus € 150,- administratiekosten = te betalen afkoop € 550,-.

 

Na 12 jaar overname voor € 1,-

Als het huurcontract op zijn eind loopt doen wij je een voorstel voor een nieuwe cv-ketel of kan je de cv-ketel overnemen voor een bedrag van € 1,- met de mogelijkheid tot verlengde garantie. Kortom, als je een cv-ketel huurt bij Dijkstra verwarming, dan ben je verzekerd van zorgeloze warmte en comfort.

Voordelen van CV ketel huren

  •  Gratis advies
  • U huurt voor 12 jaar
  • Geen plotselingen grote uitgave
  • Laag termijnbedrag;
  • Gespecialiseerde service gedurende de huurperiode
  • Installatiekosten inbegrepen
  • Zekerheid voor een lange periode
  • Periodiek onderhoud
  • Geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

 

 

 

Gratis onderhoud en reparatie, geen voorrijkosten

Via een huurcontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van het toestel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Installatiekosten

Bij een huurcontract zijn de kosten voor de installatie en de aansluitmaterialen inbegrepen in de maandprijs.

Bekijk alle CV-ketels